myelfstrand

Kategori: ME

Stresslösningar.

Jag har verkligen haft koll på läget de sista veckorna, men nu när allt det sista ska in innan jullovet så ändrades det direkt. Deadlines som flyttades för att folk i min klass vill skjuta upp saker, uppgifter var svårare än väntat osv. 

Sitter just nu och försöker strukturera upp allt med hjälp av almanacka och to do-listor! Vet verkligen inte vad jag vore utan dessa listor alltså.
Mitt starkaste tips för dessa är att rangordna dem i prioriteringsregel och att inte skriva upp för många på en gång! Skriver du upp ett helt A4 kommer du känna dig värdelös för att du inte kommer någonstans, börja med att skriva upp 4-5 punkter i taget och stryk dem sen med överstrykningspenna, sen fyller du på med fler punkter. På det här sättet känner du dig grym som betar av punkt för punkt!

Vad vore jag utan dig

Ja du underbara kopp kaffe. Vad vore jag utan dig, när man kommer hem från skolan och ska fortsätta plugga och ha hjärnan på högvarv hela kvällen?

Sjuklingsmys


Ikväll har det pluggats och pluggats. Kände därför att jag förtjänade en sushimiddag och gos med min Tommy. Tagit en promenad med hundis och ska snart gå och lägga oss, håller tummarna för att vakna upp lite friskare imorgon även fast det bara går mot det värre just nu. Får glädja mig med helg imorgon iallafall!

 

Tusen bollar i luften.


Jag mår så otroligt bra just nu. Det med anledning att jag har det precis som jag vill, stressigt.
Misstolka mig inte, det är inte dålig stress jag pratar om. Tvärtom, sådan stress som får en att inse vilken jäkla människa är. Hur man kan lösa saker och klara upp sådant som man nästan var lite orolig för från första början.

Det handlar om att känna sig själv, veta sina gränser. Jag vet t,ex när jag håller på att passera min gräns, och har framförallt lärt mig hur jag då löser det utan att falla ihop i tårar som jag gjorde förut.

Jag är verkligen taggad inför det jag har tagit på mig just nu. Jag ska styra upp en otroligt bra student med allt vad det innebär, mössor, flak och skiva. Jag ska leva upp till det jag tycker att en styrelsemedlem i Barncancerfonden ska. Jag ska göra min del i skolan, inte bara med skolarbetet utan även med elevrådet samt som fadder. Jag ska samtidigt som detta verkligen fortsätta visa min familj, mina vänner och min fina pojkvän den uppskattningen de förtjänar. För att de finns vid min sida vid dessa crazy ass- situationer.

Girls night out

Hade en otroligt bra och rolig utgång igår med mina älskade tjejer. Vi var på Amba hela kvällen, inte varit där förut men träffade på en hel del människor man inte sett på evigheter!

Somnade i famnen hos min bästa och vaknade upp mindre pigg idag...planeringsbrunch med bästa Desirée inför kommande händelser med Barncancerfonden.

Hoppas ni haft en bra helg, som för min del var den sista på mitt sista sommarlov...märklig känsla.

Crazy in love.

Vem är jag?

Hej och välkomna hit! My Elfstrand heter jag som har startat denna lilla blogg. Jag har bloggat i flera år på blogg.se men har nu uppdaterat mig till det nya. 

Jag är en tjej som gärna har fler bollar i luften samtidigt, och gör allt jag kan för att få dem att landa säkert. I min blogg kommer ni få läsa om hur det är att vara en tjej från Stockholm och allt vad det innebär. Gymnasieplugg, 2 extrajobb, styrelsearbete i Barncacerfonden, hästar och ridning och för all del i världen får vi inte glömma mina vänner, min pojkvän och min fina familj.
Jag älskar förutom allt detta att laga mat, kika efter heminredning och kan ibland vara riktigt pysslig och händig. Men bli inte rädda, även jag älskar att spendera en hel dag i soffan med en chipspåse på magen. 

Jag är inte rädd för att säga vad jag tycker, och en hel del av bloggen kommer bestå av tankar och mina åsiker. Så håll i hatten för nu kör vi!

Upp