myelfstrand

Kategori: FOOD

En hel del mat och mysigheter.

 

 

 

 

Igårkväll var både jag och mamsen helt sjukt sugna på sushi, så vi åkte iväg till Sushi Yama och kunde stilla vårt begär. Idag skulle jag äntligen träffa min efterlängtade Andrea, en lunch på söder stod på schemat. Sen kom även Robin och gjorde oss sällskap, passade på att ta en italiensk glass. När jag kom hem var mamma sugen på att äta ute ikväll igen och inte mig emot. Kvällens middag blev då på Texas Longhorn i Sjöstaden, favoriten!

Passade på att övningsköra lite på väg hem, andra gången och jag älskar det!

Kvällens middag.


God (natt?) kväll på er! Ikväll vankades det en försenad 18-årsmiddag för mig tillsammans med farmor och min kusin Sara. Supermysigt då vi tre verkligen alltid varit en trio, och sågs en hel del tillsammans förut när vi var mindre. Var alltför längesen vi sågs nu, så var riktigt mysigt att ta igen allt tid tillsammans!

Snaps fick bli kvällens ställe, som ni ser på bilden blev det lax och rosé för min del. Inte så dumt en onsdag inte!
Nej nu vet jag inte riktigt vad jag gör vaken...godnatt!

 

 

Första grillmiddagen ute för i år.

Hur mycket älskar man inte dagens väder? Har varit på ett riktigt bra humör hela dagen, att det är fredag var bara pricken över i:t. Mina och Tommys planer inför kvällen ändrades hur många gånger som helst. Från middag ute och bio blev istället världens mysigaste grillmiddag här hemma!  Herregud vad jag älskar grillad mat alltså. Kommer kräva det alla dagar i sommar, för man får verkligen aldrig nog av det!

Har precis skickat in hemtentan som hade deadline ikväll. Så nu ska jag fortsätta mysa i pojkvännens famn framför tvn. Hoppas ni har en bra fredag!