myelfstrand

It's so fluffy I'm gonna die!

I veckan fick jag hem min nya bebis från PelloBello, är så nöjd över den! Kostade runt tusenlappen och är så mysig att man vill sova i den.

DInner and drinks - USINE

USINE är nog ett av mina nya favoritställen alltså. Den har inte bara bra mat och dryck utan jag som bryr mig lika mycket om själva atmosfären..wow! Känslan är en industrilokal, högt i tak, runda bord i trä och marmor och kakel på väggarna. Älskar! Ligger på Södermalm, mellan Södra station och medborgarplatsen.

Budgettips - Konstfäll

Bjuder på lite budgettips denna lördag. Konstfällen ska bli min i veckan, att den heter MY måste ju vara mer än en tillfällighet? Har en vit konstfäll på min skrivbordsstol och den är så otrolig mysig. Dessa är så användbara, på stolar, i soffan, på pallar, sängen eller som en matta! Fantasin sätter gränserna helt enkelt.

Min nya bästis!


Igår tog jag mig äntligen i kragen och åkte och köpte en ny dator. Det var bestämt sen länge att jag skulle köpa en ny då jag inte står ut med tegelstenen jag hade i gymnasiet. Jag bär ju inte med mig datorn längre på samma sätt som jag gjorde i gymnasiet men jag vill ändå kunna det när det är styrelsemöten och annat där datorn krävs! Och till min framtida utbildning så kommer jag sitta vid datorn så gott som hela tiden och då kände jag att det var en värd investering att ha en ny och fräsch tills dess!

En vit Asus blev det till slut efter många jämförelser...den var till ett riktigt bra pris men som skenade iväg rätt fort med Office-paket, virusskydd och försäkringar haha...men är så himla nöjd! Nu är allt installerat och klart och jag kan inte sluta pilla på den, den är perfekt!

Flower power


Har länge velat ha vasen Dagg från Svenskt tenn, men det känns inte helt rimligt att lägga ner över tusen kronor på en vas..då blir man överlycklig när man hittar ett budgetalternativ! Det är ju modellen och funktionen man är ute efter, inte etiketten. Är så kär i denna! 
Vasen Flora finns på Mio och kostar 349 kronor!

MAC


Jag har alltid tyckt att smink är det tråkigaste man kan lägga pengarna på! Har oftast hållt mig till budgetalternativen och inte tänkt på det mer än så. Men nu har jag insett att det är bättre att hålla sig till märken med bättre kvalité. Det känns mer värt för mig att lägga ner lite extra pengar på det men bli nöjdare med resultatet än vad jag var innnan. Införskaffade ett Anastasia contour-kit för ett tag sedan och till det ville jag ha riktigt bra penslar, valet föll på Real Techniques (nu är jag fast och har en liten samling..) och när jag nu för någon vecka sen behövde ny foundation och concealer så föll valet på MAC. För två år sedan hade jag nästan skrattat åt mig själv att lägga pengar på det, men nu kändes det plötsligt så självklart. 

Lägger ni ner mer pengar på smink av bättre kvalité eller håller ni er till budget?

Köks-makeover pågår!


Äntligen! Vårt kök var rätt så ok vid första ögonkastet. Men en ekskiva som bänkskiva har sina nackdelar, speciellt när det är dåligt monterat. All fog var i otroligt dåligt och äckligt skick så det var skönt att kasta ut allt, kändes verkligen ohygieniskt att ha i köket. 

Nu är en ny snygg skiva på plats, nytt snyggt mörkt mjukfog och en ny diskho i porslin och ny snygg kran. Fresh! Det är inte riktigt klart än, det ska fogas lite mer, målas på detaljställen och slutligen sättas en täckskiva under skåpen med inbyggda spotlights. Heja vad snyggt det kommer bli! Det ser ut som att skåpluckorna är nya bara för att de kom i kontrast till den mörka skivan! Och spisen smälter in perfekt. 

Passade dessutom på att slipa och olja in vår köksö som också är i ek, stor skillnad av lite jobb!

Upp