myelfstrand

Orientaliska mattor.

Mamma skrattade åt mig när jag sa att jag har fått en dille på orientaliska mattor, då jag verkligen tyckte dem var urfula förut. Har fortfarande svårt för de röda/bruna men dessa nedanför får gärna flytta in hos mig! Blir verkligen supersnyggt när man inreder med rätt möbler till. 

 

Nain Mahak matta 192x250Kirman Virginia - Beige / Grå matta 200x300Nain Negin matta 250x350

 

Några som har fattat galoppen hur man inreder med dessa mattor är @designbymadde och @lifestylebyl

Studenten

Hur beskriver man ens den bästa och största dagen i sitt liv?

Att försöka sova kvällen innan var ju verkligen omöjligt, jag var så pirrig att jag låg och skakade och nästan hoppade omedvetet med hela kroppen. Det bara kröp inom mig, överallt och jag kunde verkligen inte vara still. Champagnefrukosten var fantastisk och Jonas och Eric gav mig och Julia blommor och örhängen (!!) som tack för att vi fixat så mycket, blev så rörd att jag visste inte var jag skulle ta mig till. 

Sen rullade dagen igenom och jag gick bara runt med ett enda stort leende, allt var perfekt. Vi åkte båt och alla treor stod och sjöng tillsammans och blåste i sina horn. Att sitta och skriva i varandras mössor under lunchen, där började tårarna komma konstant. Jag minns att jag skulle förklara för alla hur vi skulle göra efter utspringet när vi skulle ses till flaket, men jag fick inte fram några ord för tårarna tog över. Plötsligt ser jag hur fler och fler börjar gråta när de tittar på mig och jag skrattade medan tårarna rann längs kinderna. Älskade klass.

Utspringet och flaket var det roligaste jag gjort i hela mitt liv och jag skulle betala en förmögenhet för att få uppleva det en gång till. Hade den finaste mottagningen med de finaste människorna man kan ha i sitt liv, fick alldeles för många och fina presenter och kvällen slutade på vår slutskiva på Pure. 


Tack älskade Bup12a för 3 fantastiska år och framförallt världens bästa dag den 11 juni. 
/Klassens morsa 

Upp