myelfstrand

Mot Värmland!

Närmare bestämt Karlstad! Ska möta upp mamsen som åkt dit från Oslo, vi stannar där en natt hos min saknade gammelmoster innan vi imorgon packar bilen för Göteborg och...hhorse show! Så otroligt taggad inför det, vi har biljetter till onsdag kväll då det är clinic med Pether Markne och sedan en heldag på fredagen!

DIY: Marmorunderlägg

En söndag som denna när Tommy jobbar och jag är ledig samt hemma själv får jag ett otroligt behov av att pyssla. Dagen till ära blev det 10 stycken glasunderlägg. Riktigt bra blev dem, inte perfekta men är dem egengjorda så är dem! De vita underläggen i papp köpte jag i 10-pack på panduro för 26 kronor, dessa klädde jag bara i min fantastiska dekorplats och voilà!


1. Lägg på underlägget och skär med kniv längs med kanten. 2. Ta ur cirkeln från resten av arket och klistra på. 3. Done!

Chop chop!


Oj vad hjärnan har gått på helvarv de senaste dagarna, UF-mässan, presentation av företaget på ett dagcenter, 2 och 4-årsfirande för småttisarna i släkten och en mysig tjejkväll har jag hunnit med sen i torsdag! 

Idag existerar ingen söndagsångest då jag har lov en vecka framåt nu, så välbehövligt alltså!

Internationella barncancerdagen.

I söndags, den 15 februari var det den internationella barncancerdagen. Jag och resten av styrelsen från Barncancerfonden Sthlm Gotland hade därför anorndat en medlemsbrunch på Haga forum, det var otroligt mysigt och uppskattat och det var härligt att få kunna prata med många som man annars bara hinner hälsa på. När klockan slog 15 tände vi 300 marschaller i Hagaparken som lös upp mot Astrid Lindgren, ett ljus för de 300 barnen som kommer att drabbas under 2015. Jag befann mig lite som i en dvala under hela dagen och insåg inte riktigt vad dagen innebar förrän vi packat in 4 sopsäckar med marschaller i bilen sent på kvällen.

Barncancerbandet UF

Nästa vecka kommer vårt UF-företag stå på mässan i älvjsö, så otroligt taggad! Det viktigaste för montern är ju självklart en banderoll för loggan, denna fick vi sponsrad idag och är så jäkla nöjd alltså!

DIY: Marmorbricka

Har haft ett sådant otroligt behov av att göra något kreativt i flera veckor nu, så igår tog jag tag i det och gick loss på Panduro, Clas ohlson och Bauhaus! Kvällens pyssel blev en "marmor" bricka, endast dekorplast och en tavelram behövdes till detta!

En bättre lördagsbrunch.

I lördags bjöd jag hem min saknade Hannah för en brunch hos mig. Vi åt i timmar och pratade massor innan vi båda skulle jobba. Jag och Filippa jobbade på kvällen på en 30-årsfest i Stocksund från 18-01 så det var ganska skönt att komma hem till sängen efteråt. 

Keep it short

Jag börjar ofta fundera på om jag ska spara ut håret, men ångrar mig alltid lika snabbt. Jag trivs otroligt bra när det hålls kort och välklippt. Känns så fräscht och friskt. Nu är dessutom den hemska kritvita utväxten borta!

Den ultimata mysbelysningen.

Det var för någon vecka sen som jag upptäckte Ebay, wow alltså. Man har ju vetat om hemsidan men har aldrig gett mig in på det. Vi letade efter material till vårt företag via den sidan och det slutade med att jag hittade lite smått och gott till mig själv också. 

En beställning var dessa fina ljusbollar som jag letat efter ett tag i rätt färg, i butik kostar de mellan 200-400, dessa hittade jag för knappt 100 kronor och då ingår frakten dessutom. Det är en otroligt provisorisk plats för bollarna just nu haha, min sänggavel kommer om någon vecka och då ska den få pryda den! Så lätta att "ploppa" ut med pinnen och sen sätta i ljusslingan själv.

 

Filippas födelsedag

I lördags var det dags för Filippa att bli den första 19-åringen i vårt gäng. Detta firades med världens mysigaste middag och bubbel hemma hos henne i Norrtälje, för att sedan hoppa på bussen mot Stockholm. Hade otroligt roligt med mina fina tjejer och lite andra vänner man träffade ute. När kvällen gick längre på sin väg var det dags att möta upp Tommy, vi hoppade in i en taxi och kom snabbt och tryggt hem till honom.

Jag och fina Aleks

Upp