myelfstrand

Min modiga tjej


I lördags var det dags för årets KM och jag hade kommit med på Tindra, då det inte gick (enligt mig) så bra på hoppträningen vi gjorde på alla hjärtans dag så fick jag lite "Varför valde jag henne för?" och där har jag som tur är världens bästa mamma som säger till när jag töntar mig. För oj vad jag oroade mig i onödan, tjejen som ville skena i panik från läktaren sist var modigare än någonsin! Det började redan på framhoppningen där hon först nästan verkade trött, men när hon fattade att det var hoppning på g så dundrade hon på med härliga och jämna språng. Väl inne på banan red jag fram till läktaren, stannade och lät henne titta på det läskiga samtidigt som jag pratade med henne. Reaktionen? Det var som att hon berättade för mig vilken tönt jag var som trodde att hon skulle vara rädd för det där. Rundan gick galant trots en ganska svår bana och till min stora förvåning blev vi placerade! Världens bästa Tindra.

Världens bästa Amidala

Var med på en hoppträning i lördags där jag red Amidala. Det gick sjukt bra, full rulle som alltid med henne men ändå kontrollerat och både jag och ansvarige för träningen var nöjda! Sjukt vad lite bra ridning gör för humöret alltså, finaste tjejen.

Bokat och klart!

Yes, äntligen. Efter ett galet letande fram och tillbaka efter den perfekta resan till mig och Tommy i sommar har vi äntligen hittat den. Den må ha blivit dyrare än vi letade efter från början, men det kommer verkligen att vara värt det. Vi åker på midsommarafton och stannar i en vecka. Denna vecka kommer jag att intala mig själv hur värd jag är detta efter alla år i skolan, och jag tänker fira det med en drink i handen och pussa på min fina. 19 Juni kunde inte vara mer efterlängtat!

DIY: Lampskärm


Har sett denna lamptyp på flera håll, instagram och pinterest har visat upp olika tips på hur man kan pyssla med inget mindre än plastskedar för att få till det fjäll-liknande mönstret. Jag hoppade på spåret jag med och drog igång, trodde mest på pysslandet och var osäker på resultatet...men den blev fräsigare än vad jag vågat tro! Har dock inte avslutat den uppe på toppen då jag funderar på vilket alternativ som är bäst. Vad tycker ni om denna?

HALLEN: Före/efter

Då var det så gott som klart! Är riktigt nöjd måste jag säga, tyvärr är den groteska dörren fortfarande kvar men kommer att bytas ut inom en snar framtid, annars får den målas! Brickbordet köptes idag för 99 billiga kronor på Rusta och är redan en favorit. Hatthyllan har jag som ni kanske ser bara målat med min älskade sprayfärg. Vad tycker ni??

Upp